Τρόποι πληρωμής και αποστολής


Επικοινωνία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει για την επικοινωνία σας

Ώρες λειτουργίας

Ώρες λειτουργίας όπως φαίνονται και στις πληροφορίες της σελίδας είναι από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 10.οο έως τις 21.οο.

Τρόποι πληρωμής

Ως τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας υπάρχουν (αυτή την στιγμή) η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η αντικαταβολή.

Δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτόματης παραγγελίας και πληρωμής: α) λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων καθώς κάποια από αυτά ίσως χρειάζεται να αλλάξουν τα μεγέθη όπως π.χ. σε παραγγελίες δακτυλιδιών και β) γιατί μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε μαζί σας, να σας γνωρίσουμε ώστε να έχετε την αίσθηση ότι μας επισκέπτεσθε πραγματικά και να διατηρήσουμε την ζεστασιά της ανθρώπινης επικοινωνίας!

Τρόποι αποστολής

Τα έργα μας θα φτάνουν σε εσάς μέσω κούριερ. Θα χαρούμε να μας πείτε ότι βρήκατε κάτι που σας κέντρισε το ενδιαφέρον όπως και την αίσθηση που σας δημιούργησαν τα έργα μας με την απόκτηση τους!


Τα έργα μας είναι κοσμήματα από ασήμι και κάποια έχουν ημιπολύτιμους λίθους, σταυροί από ασήμι και διακοσμητικά αντικείμενα μικρογλυπτά όπως ανάγλυφες εικόνες.

Η ιστοσελίδα μας είναι προσιτή σε όλους στο link: https://liakallergi.gr και θα ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα με νέα σχέδια, γι΄ αυτό σας προτρέπουμε να μας επισκέπτεσθε συχνά!

Scroll to Top